1964

Transferfest på Vestegnen: Bruus sælges – Sebulonsen på plads

broendby-if-2048x1366

Brøndby IF oplyser på klubbens hjemmeside, at de har købt Sebastian Sebulonsen i Viking. Samtidig melder B.T., at Andreas Bruus bliver solgt.

Norske medier breakede torsdag formiddag, at Brøndby ville købe Sebastian Sebulonsen i norske Viking, og siden er det gået stærkt.

Den norske højreback er blevet præsenteret i Brøndby IF torsdag aften, hvor klubben oplyser, at man har givet en fire-årig kontrakt til højrebacken.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen er meget tilfreds med købet af Viking-nordmanden, som angiveligt har kostet mellem 9-11 millioner kroner:

– Vi har fulgt Sebastian længe og set, hvordan han løbende har udviklet sit spil, og nu mente vi, at tiden var den rette. Sebastian er en dynamisk højreback, som kan komme ind på holdet og bidrage til spillet i begge ender af banen. Vi er derfor glade for at få tilknyttet Sebastian, siger han til klubbens hjemmeside.

Afløser Andreas Bruus

Sebastian Sebulonsen kan komme i ilden meget snart, for ifølge B.T.’s oplysninger er Brøndby meget tæt på at sælge deres nuværende højreback, Andreas Bruus.

Brøndby-spilleren har længe været rygtet væk, og avisen beretter om, at han skifter til en klub i Frankrig. Det er ikke lykkes avisen at afsløre klubnavnet på Andreas Bruus’ fremtidige arbejdsgiver.

Andreas Bruus forlader dermed Brøndby med et år tilbage af kontrakten, og afløseren er faldet på plads i norske Sebastian Sebulonsen, som nåede 66 kampe for Viking.

Sebastian Sebulonsen starter træningen i Brøndby i morgen.s