1964

Transferkup i Superligaen: ‘Brøndby har virkelig sovet i timen’

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Brøndby IF har virkelig sovet i timen ved ikke at hente Mads Emil Madsen. Det mener Medianos fodboldekspert Azad Corlu.

Brøndby IF’s midtbane skriger på kreative spillere, som både kan bidrage med mål og assists. Sådan en kunne Carsten V. Jensen have købt for et beskedent millionbeløb.

Den 1. juli i år offentliggjorde AGF nemlig, at de havde købt Mads Emil Madsen i den tjekkiske storklub Slavia Prag, hvor danskeren ikke havde formået at slå igennem.

Læs også: Derfor trækker Wass-transfer ud

Den tidligere Silkeborg-spiller har prompte været en gevinst for århusianerne, og den 24-årige midtbaneprofil kunne i weekenden notere sig for en scoring og en assist i sejren over Viborg FF.

I Medianos Superliga-gennemgang af runde 2 får Mads Emil Madsen store roser med på vejen, og så undrer det ekspert og fodboldtræner Azad Corlu, at den blonde kreatør ikke endte i Brøndby IF.

– Det er et kæmpe kup, at AGF har fået ham. Der synes jeg virkelig, at Brøndby sov. Om de har vidst, at de kunne få ham, ved jeg selvfølgelig ikke, men han bliver en top 5-offensivspiller i ligaen, siger han i programmet.

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF

Brøndby er angiveligt på jagt efter forstærkninger til den offensive del af midtbanen, da Niels Frederiksen ønsker nogle spillere, der kan binde spillet sammen.

Noget som Mads Emil Madsen mestrer, og derfor undrer det Mediano-eksperten, at Brøndby IF ikke slog til og hentede den tidligere Silkeborg-profil, som for længst havde bevist sig i dansk fodbold.

– De (Brøndby red.) mangler præcis sådan en type som Mads Emil. Anis har brug for sådan en type ved siden af sig, fortsætter Azad Corlu, som har en fortid som ungdomsspiller i Brøndby IF, men som nu er træner i Lyngby.

Læs også: Journalist: Wass og Brøndby IF har forhandlet personlige detaljer på plads

Ekstra Bladet skrev i forbindelse med Mads Emil Madsens skifte til AGF, at århusianerne blot betalte fem millioner kroner for hans underskrift.

Tipsbladet erfarede også, at der var bred interesse i Mads Emil Madsens underskrift, da Silkeborg, FC Nordsjælland, AaB, OB og FC Midtjylland alle havde ham på blokken – men tilsyneladende ikke Brøndby IF.

Læs også: Medie: Brøndby arbejder på transferfrit Durmisi-scoop

Læs også: Hjulsager om BIF-retur: Svært med den nuværende strategi