1964

Transfervinduet er åbent: Her er Brøndbys plan

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Transfergossip

Brøndby vil købe kvalitetsspillere i januars transfervindue, så de kan komme tilbage i toppen af dansk fodbold. broendbyforfan.dk laver en øjeblikkelig status over, hvordan fodbolddirektør Carsten V. Jensen kommer til at handle.

Da rådhusklokkerne ringede symboliserede det ikke kun, at et nyt år skrives i kalenderen.

Det symboliserede starten på et januar transfervindue, som er meget imødeset med Brøndby-briller, da truppen står foran en større overhaling i den kommende tid.

broendbyforfan.dk har samlet de seneste uger og måneders rygter og udtalelser for at danne et overblik over, hvordan Brøndby kommer til at handle – hvis alt da går efter planen.

B.T.’s Farzam Abolhosseini erfarer, at Brøndby vil forsøge at hente en profil til hver kæde, hvor især en central midtbanespiller og en ny højreback skulle stå højt på listen, hvilket du kan læse mere om her.

Den centrale midtbanespiller kunne meget vel hedde Vito Hammershøy-Mistrati, som er ude i kulden i rumænske CFR Cluj. I hvert fald erfarer Ekstra Bladet, at han er på Carsten V. Jensens shoppingliste i januar.

B.T. rapporterer også, at Brøndby har interesse i at hente Magnus Mattsson i NEC Nijmegen. Den tidligere Silkeborg-spiller skulle have en stor stjerne hos Brøndbys sportslige ledelse, og derfor kunne han være et godt bud på en ny Brøndby-spiller.

Længere nede på banen vil man også forstærke sig, for både danske- og tyrkiske medier finder det sandsyligt, at Brøndby vil forsøge at vriste Jens Stryger Larsen fri af kontrakten med Trabzonspor.

Det bliver dog ikke nogen nem transfer, da han kan ende med at blive en dyr herre, men ifølge bestyrelsesformand Jan Bech Andersen er der økonomi til at spendere stort i januar.

– Man kan godt begynde at forvente handler i samme lag, som da vi hentede Nicolai Vallys i sommer, sagde Jan Bech Andersen for nyligt til bold.dk om Brøndbys januarbudget.

På pressemødet i forbindelse med Global Football Holdings opkøb af Brøndby, udtalte Carsten V. Jensen også, at sommerens store indkøb vil blive fulgt op til januar.

– De spillere, der skal ind, skal være spillere, der kan styrke startopstillingen. Det vi vil se er, at det nok er cirka samme antal transfers som i sommer, men at det niveau, vi måske har sat med de seneste tre indkøb (Daniel Wass, Ohi Omoijuanfo og Nicolai Vallys, red.), har sat en trend, hvor vi skal kigge henad, sagde Brøndby-bossen dengang.

Januars transfervindue vil dog formentlig også blive direkte påvirket af de ni spillere, der har kontraktudløb efter sæsonen. Hvis de allerede i indeværende transfervindue får lov at skifte, vil det sende Carsten V. Jensen på markedet efter erstatninger. Få overblikket over, hvem der har kontraktudløb i Brøndby her.