1964

Transfervinduet er lukket: Få overblikket her

Skærmbillede 2023-01-30 kl. 17.25.58

Transfergossip

Ved midnat lukkede det danske transfervindue, og derfor kan Brøndby ikke længere købe spillere. Få overblikket over, hvordan januars transfervindue forløb i denne artikel.

31 intense dage sluttede tirsdag ved midnat, da det danske transfervindue klappede i – få timer efter, at Brøndby lavede deres tredje signing i form af Frederik Winther.

broendbyforfan.dk samler i denne artikel al transferaktivitet på den københavnske Vestegn, for der blev hentet spillere for betydelige summer, men også sagt farvel til store navne.

Brøndby startede transfervinduet den 6. januar, da man offentliggjorde, at Christian Friedrich havde forlænget sin lejeaftale med Fremad Amager, så den nu først udløber i sommeren 2023.

11 dage senere kom den første tilgang så, da Brøndby annoncerede, at de havde tegnet kontrakt med den norske midtbanespiller Håkon Evjen, der blev købt for 14 millioner kroner i AZ Alkmaar.

Herefter lå Carsten V. Jensen og co. lidt i dvale, inden man den 27. januar meddelte, at man havde solgt Peter Bjur til AGF i en handel, der angiveligt ikke er nogen voldsom stor økonomisk gevinst i.

Samme dag forlod Andreas Maxsø også skuden, for Brøndby-anføreren blev solgt til Colorado Rapids, der gav ham en tre-årig aftale med option på yderligere et år.

Afløseren for Andreas Maxsø var på plads blot to døgn efter, da Carsten V. Jensen landede en aftale med Dinamo Zagrebs danske stopper Rasmus Lauritsen. Han fik en aftale til sommeren 2027.

På Deadline Day blev det én stopper ud, og én stopper ind. Sigurd Rosted blev solgt til canadiske Toronto FC, mens Frederik Winther blev hevet ind på en lejeaftale frem til sommer.

Det var sådan det forløb, men den sidste transferaktivitet behøver ikke at være sket på Vestegnen.

Brøndby stadig har mulighed for at skippe noget af overskudslageret til klubber i lande, der stadig har et åbent transfervindue.