1964

Tullberg vil ikke kommentere på Brøndby-kontakt: Men afviser at være på vej til klubben

broendby-if-2048x1366

Trænernyt

Den danske cheftræner Mike Tullberg vil ikke kommentere specifikt på, om han har været i kontakt med Brøndby om den ledige cheftrænerstol, men han slår fast, at han ikke har planer om at skifte Dortmund ud.

broendbyforfan.dk skrev blandt andet tirsdag, at Mike Tullbergs navn florerer heftigt i forbindelse med det ledige trænersæde i Brøndby, og at han enten stadig er – eller har været i spil til jobbet.

B.T. har tilsyneladende også hørt rygterne om, at Borussia Dortmunds danske U/19-træner er blandt Carsten V. Jensens kandidater, og derfor har mediet være i kontakt med hovedpersonen.

B.T.-journalist Jonas Dalgård skriver dog på sin Twitter-profil, at Mike Tullberg ikke har ønsket at kommentere på, hvorvidt der har været kontakt mellem ham og Carsten V. Jensen om cheftrænerjobbet.

Mike Tullberg er dog mere åben for at snakke om, hvorvidt han er i færd med at skifte Borussia Dortmunds ungdomshold ud med Brøndbys Superliga-mandskab – for det er han umiddelbart ikke.

– Jeg er rigtig glad i Dortmund og har lige forlænget min aftale, så jeg skal ingen steder, siger den danske cheftræner om muligheden for at overtage det trænersæde, som Niels Frederiksen forlod i november.

Brøndby forventes at præsentere en ny cheftræner i de kommende dage, efter bestyrelsesformand Jan Bech Andersen for nyligt udtalte, at man ønskede at have en ny mand på plads ved årsskiftet.

– Vores mål er, at vi melder det ud inden nytår, og jeg er også fortrøstningsfuld for, at vi når i mål med det, sagde han for nyligt i et interview med bold.dk, som du kan læse mere til her.