1964

Uberørt Niels Frederiksen: Skal nok komme videre, hvis jeg en dag bliver fyret

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Brøndby IF’s cheftræner Niels Frederiksen er fuldstændig uberørt af de fans og medier, der mener, at man bør fyre ham. Jeg skal nok komme videre, hvis jeg en dag bliver fyret, siger han uden at fortrække en mine.

Brøndby IF har været på katastrofekurs i denne sæson, men de røde advarselslamper er gået i stå, efter Niels Frederiksen og co. rejste fra Randers med tre point.

Andreas Maxsø, Simon Hedlund og Kevin Tshiembe sørgede med hver en scoring for, at det blev til tre point i Kronjylland, hvilket gør Brøndby IF til top 6-bejler igen.

Sejren kommer i kølvandet på en masse snak om cheftræner Niels Frederiksens fremtid, men han fortæller, at han er total uberørt af snakken.

– Der er mange kloge mennesker rundt omkring, men det rør mig ikke. Jeg er ikke vigtig. Jeg skal nok komme videre, hvis jeg en dag bliver fyret. Det er klubben, jeg tænker på og gør alt for, siger han til Ekstra Bladet.

Brøndby-bossen bliver ikke fornærmet, når nogle stiller spørgsmål ved hans jobsikkerhed. Det er en del af gamet, og det ved han om nogen efter mere end tre år på Vestegnen.

– Jamen, det (kritikken red) er fair nok. Vi ligger ikke godt nok og har ikke point nok. Så det er fair at kigge mig efter i sømmene. Det er mit ansvar. Det går mig på, når holdet ikke præsterer, men jeg er revnende ligeglad med folks mening om mig i avisen og på sociale medier.

Carsten V. Jensen var inden søndagens kamp ude at vise fuld tillid til Niels Frederiksen, hvilket du kan læse mere om her.

Redaktionen anbefaler…
1. Alpha-capo om Vallys-historie: ‘Han må løbe hvorhen, han vil’
2. CV ville ikke stille op til interviews efter skuffelse på hjemmebane
3. Rørt Ohi bemærkede Sydsidens sang og banner: Wow!
4. Sportsaviser frygter for Niels Frederiksens job efter ny skuffelse
5. Niels Frederiksen efter spørgsmål om fremtiden: Glad for at være her