1964

Udrensning i Brøndby: Fire marginalspillere på vej ud

Brøndby IF - FC København 1-1

Transfergossip

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen skal føre kniven og skære truppen ned, og Ekstra Bladet melder, at Peter Bjur, Jens Martin Gammelby, Carl Björk og Oskar Fallenius kan være de næste på vej ud af svingdøren.

Brøndby har en stor førsteholdstrup. Også for stor, og derfor skal Carsten V. Jensen sige farvel til en håndfuld spillere, inden der kommer nye profiler ind.

Ifølge flere medier – herunder TV2 Norge, som var først med historien – er Sigurd Rosted formaliteter fra at forlade klubben, og dermed smutter en løntung reserve ud af vagten.

Men han er ikke den eneste, der snart kan være fortid i Brøndby.

Ekstra Bladet beretter nemlig, at Peter Bjur, Jens Martin Gammelby, Carl Björk og Oskar Fallenius alle er blevet vejet og fundet for let. Det ligger derfor i kortene, at de kan ryge ud i de kommende dage.

Jens Martin Gammelby og Peter Bjur står foran kontraktudløb til sommer, og de kontrakter bliver med sikkerhed ikke forlænget – i stedet tyder meget på, at de kan skifte meget billigt i januar.

21-årige Oskar Fallenius kom til Brøndby i begyndelsen af 2021, da han blev hentet i svenske Brommapojkarna for omtrent en lille million kroner.

Carsten V. Jensen håbede, at han havde gjort et scoop, men angriberen, der har kontrakt i Brøndby frem til 2024, har aldrig kunne bide sig tæt på startopstillingen i klubben.

Større forventninger var der til Carl Björk, som skiftede til Brøndby fra Norrköping for et år siden. Den svenske angriber blev hentet ind som en direkte afløser for Mikael Uhre, der skiftede til Philadelphia Union.

Den 22-årige svenske angriber har på ingen måde kunne udfylde Mikael Uhres sko, og selvom han er på en lang kontrakt frem til 2026, lader Brøndby til at have givet op på ham.

Ekstra Bladet skriver også, at Anis Slimane fortsat ligner et godt bud på en spiller, der bliver solgt i januars transfervindue, eftersom han ikke vil forlænge sin aftale med Brøndby.

Den tunesiske landsholdsspiller har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2024, og han håber på at kunne lande et stort skifte til udlandet i de kommende uger.

Mest læste artikler seneste syv dage