1964

Værs’go CV: Her er fem mulige angribere

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Brøndby IF var tæt på at lande Bundesliga-angriberen Sebastian Andersson, men handlen er kollapset. Carsten V. Jensen får nu kyndig hjælp af broendbyforfan.dk i jagten på en ny angriber.

Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen er all-in på en ny angriber, som kan hjælpe klubben ud af den scoringsmæssige nedtur, som klubben efterhånden har været i, siden man i januar sagde farvel til Mikael Uhre. Klubben har været meget tæt på at lande Sebastian Andersson, men handlen kollapsede i 11. time – angiveligt fordi parterne ikke kunne blive enige om de økonomiske rammer for aftalen. 

Men hvad så nu, CV? Ifølge B.T. har fodbolddirektøren flere emner på sin angriberliste, som han kan gå videre til, men broendbyforfan.dk hjælper ham alligevel lidt på vej og kommer med en håndfuld mulige emner. Præmissen er klar. Det skal være en angriber. Alder er ligegyldigt, for det lader til, at Carsten V. Jensen har kastet transferstrategien fra 2019 til hjørne og det faktum, at man ikke vil betale transfergebyr for spillere over 27 år.

Stephen Odey, Randers FC, kontraktudløb sommeren 2024:

Brøndby IF var inde i billedet til Stephen Odeys underskrift, inden han vekslede sin lejeaftale med Randers FC til en permanent kontrakt frem til sommeren 2024. Randers FC placerede dog et 20 millioner kroners prisskilt om halsen på nigerianeren, som inden sit permanente skifte hamrede mål ind på samlebånd.

Randers-angriberen er dog ikke blandt Thomas Thomasbergs favoritter længere, og han var sågar bænket fra start i fredagens kamp mod AC Horsens. Odey-aktien er i bund, og det vil ligne Carsten V. Jensen dårligt, hvis han ikke overvejer at lægge et bud på den 24-årige angriber som formentlig kan erhverves for en billigere pris end tidligere.

Læs også: Se målet her: Daniel Wass scorer vanvidskasse for Atletico Madrid

Alfreð Finnbogason, kontraktfri:

Den islandske angriber er i øjeblikket uden kontrakt efter bruddet med FC Augsburg tidligere på året, hvor han spillede mere end 100 kampe og scorede pænt med mål. I øjeblikket træner han med i Lyngby BK, men de har ikke råd til at hente den 33-årige angriber, som angiveligt også skulle sigte mod en højere hylde end de kongeblå oprykkere. Det er ikke en gratis handel, da Alfreð Finnbogason formentlig vil kræve en løn i den høje ende af Brøndbys lønhieraki, men det vil være en billig løsning, da man sparer en overgangssum på ham.

Nicklas Helenius, Silkeborg IF, kontraktudløb sommeren 2024:

Den lange angriber er en proven-goalscorer i Superligaen, hvor han i sidste sæson sluttede som topscorer, mens han i denne sæson har scoret fire mål i tre kampe for Silkeborg. Nicklas Helenius har offentligt givet udtryk for, at han gerne vil væk – gerne til udlandet. Men for en mand med bopæl i det midtjyske, må den københavnske Vestegn også kunne kategoriseres som udlandet – sådan næsten da. 

Det vil være en overraskende handel, men det vil være en handel, der giver mening. Nicklas Helenius vil kunne gå direkte ind og score de mål, som Brøndby IF efterspøger – formentlig også til en fordelagtig pris, mens angriberen tager et stort skridt op af sin Superliga-stige.

Ohi Omoijuanfo, Røde Stjerne Beograd, kontraktudløb december 2024:

Den norske angriber Ohi Omoijuanfo skiftede Molde ud med Røde Stjerne Beograd i starten af året, og han bankede ni mål ind i 16 kampe i sin første halvsæson i Serbien På det seneste er han dog faldet ud af holdet, og der har været rapporteret om skandinaviske bud på den 28-årige angriber, som er en seriøs målscorer. Inden sit skifte til serbisk fodbold scorede han 27 mål i 29 kampe for Molde i ligaen, mens han årene forinden scorede henholdsvis 12 og 15 mål i 27 kampe for klubben.

Alexander Jeremejeff, BK Häcken, kontraktudløb december 2023:

Hvis der er noget, der kan tænde Carsten V. Jensen er det en svensker fra en skandinavisk liga. Derfor er det oplagt at kigge på målmager uden lige. Efter et par år uden for den svenske andedam vendte 28-årige Alexander Jeremejeff sidste år retur til BK Häcken, hvor han har været i målform og i denne sæson står noteret for 18 ligatræffere i kun 15 kampe. 

I svensk presse forlyder det, at Alexander Jeremejeff overvejer et skifte til en større adresse, og det skulle være muligt, da han har en frikøbsklausul i sin aftale. Han vil komme til Brøndby IF i forrygende form, da Allsvenskan – hvor han i øvrigt er klar topscorer – følger kalenderåret.

, CV. Bolden er ved dig. Du har vores velsignelse, hvis en af ovenstående angribere skriver under på en aftale med Brøndby IF.