1964

Vallys før Silkeborg-møde: Det bliver en speciel kamp

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Nicolai Vallys erkender, at det er en speciel kamp, han skal igennem søndag aften, når hans tidligere klub fra Silkeborg IF kigger forbi Brøndby Stadion.

Nicolai Vallys nåede tre flotte sæsoner i Silkeborg IF, inden han i sommeren 2022 skrev under på en længere aftale med Brøndby, der gjorde ham til en af historiens dyreste Superliga-spillere.

Den 26-årige offensivspiller står søndag aften over for sin tidligere klub, når Silkeborg IF gæster Brøndby Stadion i en vital kamp om at komme i top 6.

Læs også: Brøndby har Henrik Heggheim med i kamptruppen mod Silkeborg IF

Hovedpersonen erkender, at det bliver en speciel kamp for ham.

– Det er en speciel kamp. Den er både vigtig, men så er den også ekstra speciel for mig, for det er første gang, jeg skal møde mit gamle hold, så det bliver spændende, siger han til bold.dk.

Nicolai Vallys har dog ingen følelser i klemme søndag aften, og han er klar på at banke sin tidligere klub.

– Jeg har slet ikke noget imod at banke Silkeborg, og det skal vi gøre ved at have fokus på os selv og gøre det, som vi har trænet på, fortæller han videre.

Nicolai Vallys har i denne sæson været stærkt spillende for både Silkeborg og Brøndby, hvor han står noteret for samlet syv mål og seks assists i Superligaen.

Læs også: Heggheim på vej væk: Vil spille sig varm til U/21 EM

Læs også: Ohi Omoijuanfo om fanprotester: Lad os lægge det til siden

Relaterede nyheder

Seneste nyt