1964

Vallys: Brøndby IF har henvendt sig

Brøndby IF - Agf 1-0

Nicolai Vallys fortæller, at han er bevidst om, at Brøndby IF har kontaktet Silkeborg med henblik på et bud på ham.

Nicolai Vallys var i forrygende form i sidste sæson, hvor Silkeborg-stjernen var en af nøglerne bag klubbens bronzemedalje med 10 mål og 10 assists.

Det er lige noget, som Brøndby IF efterspørger i deres trup, for de mangler en spiller, som kan bidrage med forskellige ting offensivt.

Læs også: Transferkup i Superligaen: ‘Brøndby har virkelig sovet i timen’

De blå/gule har derfor henvendt sig til Silkeborg IF med en besked om, at de står klar med omkring 20 millioner kroner for offensivspilleren, hvilket du kan læse mere om her.

B.T., som breakede historien, tog fat i hovedpersonen efter søndagens kamp mellem netop Silkeborg og Brøndby IF for at høre, om han vidste noget om interessen.

– Jeg var klar over det inden kampen, kan jeg vel sige .Jeg går ud fra, at de gerne vil have mig, når de kontakter klubben. Ellers har jeg ikke så mange kommentarer til det, siger han til avisen.

Læs også: – Hvis Helenius havde spillet for os, havde han scoret otte mål i dag

Offensivspilleren har selv åbenlyst flirtet med Brøndbys ærkerivaler fra FC København, som også har et bud ude på profilen.

B.T. var derfor interesseret i at høre, om Nicolai Vallys kunne have interesse i at skifte til den københavnske Vestegn i stedet.

– Det kan jeg heller ikke kommentere på. Det bliver et super kedeligt interview det her, siger Vallys med et grin.

Brøndby IF er i øjeblikket ikke fortrøstningsfulde i forhold til at lande Nicolai Vallys, da hovedpersonen skulle være klar mest lun på FC København.

 Læs også: Derfor trækker Wass-transfer ud

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF