1964

Vallys efter hadefulde beskeder: ‘Man kom lidt i tvivl om det hele’

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Nicolai Vallys fortæller, at han kom lidt i tvivl om det hele, efter han modtog mange hadbeskeder efter sit skifte fra Silkeborg IF til Brøndby IF. Han tog det dog som en udfordring.

Nicolai Vallys skiftede i sommeren 2022 til Brøndby IF i en handel, der endte med at trække adskillige overskrifter, fordi han tidligere havde udtalt sig i positive vendinger om FC København.

Brøndby IF’s mest inkarnerede fans nægtede at tiljuble den 26-årige offensivspiller, og oveni det dengang forestående ejerskifte, blev Brøndbys fans-miljø splittet i atomer.

Læs også: Alpha-capo om Vallys-historie: ‘Han må løbe hvorhen, han vil’

Hans tidligere kommentarer om rivalerne fra FC København, resulterede i adskillige hadbeskeder på de sociale medier, hvilket satte tankerne i gang hos den nyslåede Brøndby-spiller.

– Man kom lidt i tvivl om det hele. Jeg kom fra noget, hvor jeg var glad, og alt var lutter lagkage. Det gik fra, at alt var godt til en modstand, jeg ikke havde mødt før, siger han i et interview med Viaplay.

Nicolai Vallys gik dog ikke ned med flaget, for han vendte modstanden til noget positivt. Han endte med at se det hele som en udfordring.

– Jeg fik gjort det til en udfordring. Jeg ville overvinde fansene og vise dem, at jeg ville gøre alt for klubben. Jeg havde også nogle gode oplevelser i de første kampe, som gav mig tro på tingene.

Læs også: Brutalt: Brøndby-fan fik kraniebrud og brækkede armen på Sydsiden efter uenighed om Vallys-behandling

Nicolai Vallys har siden sit skifte til Brøndby IF været en af holdets ubestridte profiler, og han står noteret for seks mål og tre assists i 14 kampe i Brøndby-trøjen.

I interviewet med Viaplay blev han også spurgt ind til sine fremtidsdrømme, hvor han ikke lagde skjul på, at han ser sig selv i udlandet en dag i fremtiden – læs de kommentarer her.

Læs også: Ohi kræver opbakning til Vallys

Relaterede nyheder

Seneste nyt