1964

Vallys eller Vallis? ‘Jeg ved ikke, om det er skandaløst. Det er mere bare sjovt’

va

Størstedelen af fodboldfans og fodboldeksperter kalder ham for Nicolai Vallis, men efternavnet udtales med det y, som det også staves med. Det er meget sjovt, siger han.

Nicolai Vallys har været nævnt i diverse medier og diskussioner nærmest siden han skiftede Silkeborg IF ud med Brøndby IF i sommeren 2022.

Først var der en masse polemik, fordi han havde overværet FC København-kampe som barn, mens man senere bare har snakket om, hvor god den danske offensivspiller er.

Læs også: Vallys: Tænker ikke, at jeg er for god til Superligaen

Men der har været én ting, som har været misforstået i al den tid, man har omtalt ham.

For langt størstedelen udtaler nemlig Nicolai Vallys’ efternavn som Vallis, men det udtales med y, slår han fast i et interview med Discovery+.

Den 26-årige offensivspiller blev nemlig bedt om at udtale sit eget navn, hvor han slog fast, at det var Nicolai ValLYS og ikke ValLIS.

Læs også: Vallys om stille Sydsiden: Vi savner dem rigtig meget

Direkte adspurgt af Discovery+-reporter om, hvor skandaløst det er, at hans efternavn sjældent er udtalt rigtigt, svarer han muntert.

– Jeg ved ikke, hvor skandaløst, det er. Det er mere bare sjovt. Jeg ved ikke, hvor folk har fundet det i henne, siger han med det vanlige og kendetegnende smil.

Nicolai Vallys blev også spurgt ind til sin nuværende forfatning, og Brøndby-profilen lægger ikke skjul på, at det hele spiller meget godt i øjeblikket.

– Jeg har god selvtillid, og jeg har mange gode omkring mig, der gør mig god. Det passer godt i øjeblikket, og det må gerne blive ved, siger han.

Men er han så ligaens bedste spiller?

– Det vil jeg ikke forholde mig til. Det må andre gøre.

Nicolai Vallys skiftede i sommer til Brøndby for mere end 20 millioner kroner, og han startede foråret ud med et hattrick på hjemmebane mod AC Horsens.

Læs også: ‘Kasper’ Vallys om capo-stand in: Det skal han ikke høre noget dårligt om!

Relaterede nyheder

Seneste nyt