1964

Vallys: Nej, jeg har ikke stået på Sydsiden som barn

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Nicolai Vallys lægger ikke skjul på sit tidligere tilhørsforhold til Brøndby IF’s rivaler fra FC København. Nej, jeg har ikke stået på Sydsiden som barn – nærmest tværtimod, siger offensivspilleren efter sit rekordskifte.

Brøndby IF har sprunget banken for Nicolai Vallys, som kort før deadline har skrevet under på en fire-årig aftale med de blå/gule for et rekordbeløb i omegnen af 22,5 millioner kroner.

I forbindelse med den nu tidligere Silkeborg IF-spillers skifte til Brøndby har der været stort fokus på hans tilhørsforhold til FC København, som han har flirtet med ved flere lejligheder.

Den dygtige offensivspiller, som er opvokset på Østerbro, har udtalt, at han har set flere FC København-kampe i Parken, og efter skiftet til Brøndby IF forsøger han ikke at lægge skjul på sin fortid.

– Og nej, jeg har ikke stået på Sydsiden som barn, nærmest tværtimod, men jeg er en voksen mand og skiftet til Brøndby IF er et kæmpe stort skridt i min karriere. Et skridt jeg er utrolig stolt af og en mulighed jeg er ydmyg over at få, siger han til klubbens hjemmeside.

Nicolai Vallys, der får trøjenummer 7 i Brøndby IF, sender også en tak til sin tidligere klub Silkeborg IF, hvor han har haft en fantastisk tid gennem de seneste tre år.

– Jeg vil først og fremmest takke alle i Silkeborg IF for en fantastisk tid, hvor jeg igennem de seneste tre år har udviklet mig selv og mit spil sammen med nogle fantastiske holdkammerater og fremragende trænere.

TRANSFER-DRAMA – LÆS DE MEST POPULÆRE HISTORIER PÅ DEADLINE DAY HER!
1. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen
2. Officielt: Ohi skifter til Brøndby IF
3. Vallys vil blive lønkonge i Brøndby IF
4. SE BILLEDET: Ohi i Brøndbys trøje med nummer 9
5. Dal Hende-transfer kan sende back til Brøndby IF