1964

Vallys om stille Sydsiden: Vi savner dem rigtig meget

Brøndby IF - Ob 2-0

Der var stille på Sydsiden under hele søndagens kamp mod AC Horsens, og Nicolai Vallys fortæller, at man savner de vokale Brøndby-fans.

Sydsiden har i mange år været lig med larm, jubel og liv, men søndag aften var det nærmest stendødt trods en underholdende kamp mod AC Horsens.

Fansene levede ikke op til festfyrværkeriet på banen, og det er ikke tilfældigt. Klubbens fans leverede nemlig et stemningsboykot mod klubbens udenlandske ejere.

Hverken Alpha eller Sammen Om Vor Klub ønsker nemlig at stå for stemningen, før Global Football Holdings har underskrevet en værdiaftale med Fanafdelingen.

Og det er noget, som spillerne mærker, fortalte Nicolai Vallys, da han blev forholdt de tavse fans efter 5-2-sejren over AC Horsens.

– Det er klart. Det giver sig selv. Vi savner dem rigtig meget. Det gør vi, siger han til Viaplay uden at vil gå dybere ind i det.

Han tilføjer dog:

– Jeg vil bare sige, jeg savner dem, og jeg glæder mig ekstremt meget til at høre dem under hele kampen. Det gør vi alle sammen.

Nicolai Vallys scorede tre mål i opgøret, og du kan læse mere om hans kommentarer om målene og sejren her.

Den 26-årige midtbanespiller står noteret for syv mål og seks assist i sæsonen. Nogle af dem faldt dog i Silkeborg-tiden.

Relaterede nyheder

Seneste nyt