1964

Vallys tager hattricket: Jeg har taget kampbolden med hjem

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Brøndbys midtbanespiller Nicolai Vallys er så overbevist om, at han scorede 4-2-målet, at han har taget kampbolden med hjem som symbol på sit hattrick.

Nicolai Vallys var flyvende for Brøndby søndag aften, hvor offensivspilleren med sikkerhed scorede to mål – og måske også et tredje mål mod AC Horsens.

Der var dog lidt tvivl om, hvorvidt 4-2-målet var Nicolai Vallys, da TV-billederne ikke entydigt kunne bekræfte, at bolden var inde over målstregen, inden Frederik Winther prikkede den det sidste stykke ind.

Den 26-årige målscorer er dog ikke i tvivl. Det er hans hattrick, og derfor tager han også kampbolden med hjem.

– Jeg laver tre mål i dag. Jeg er ret sikker på, at den er inde. Og jeg har også taget kampbolden med hjem, siger Nicolai Vallys med et smil til TV3+.

– Det er pissefedt. Det er noget, jeg er stolt af, og noget jeg vil huske, tilføjer han om sit hattrick.

Brøndby vandt opgøret med 5-2, og offensivt var man flyvende, hvilket ifølge Nicolai Vallys skyldes, at man var mere på bolden end normalt.

– Vi er bedre på bolden end tidligere, og så er det nemmere at skabe chancer. Vi får sat nogle gode angreb sammen, og i første halvleg skaber vi også meget, hvor vi lige mangler lidt skarphed, slutter han.

Nicolai Vallys står noteret for syv mål og seks assist i sæsonen.

Relaterede nyheder

Seneste nyt