1964

Frendrup scorer drømmemål for U/21-landsholdet

Den tidligere Brøndby-spiller, Morten Frendrup, har leveret en drømmescoring for U/21-landsholdet, som i øjeblikket spiller den afgørende EM-kvalifikationskamp mod Kroatien.

Det danske U/21-landshold er i øjeblikket i færd med at spille den afgørende EM-kvalifikationskamp mod Kroatien, hvor de har et efterslæb fra sidste uges kamp på Stadion Aldo Drosina, hvor de danske drenge tabte med 1-2 til kroaterne.

Danmark er dog tæt på at sikre sig en EM-billet på Vejle Stadion, hvor Jesper Sørensens tropper i øjeblikket er foran med 2-0 efter to hurtige scoringer fra først Matthew O’Riley og siden den tidligere Brøndby-spiller, Morten Frendrup.

Morten Frendrup afsluttede på sin første berøring et godt stykke ude fra feltet, og kuglen kringlede sig helt op i målhjørnet, hvilket du kan se på videoen herunder:

I Danmarks mål er Brøndbys førstekeeper, Mads Hermansen, som har været ustyrlig på stregen, hvor han har leveret nogle så flotte redninger, at der ikke kan være tvivl om, at det er en kommende A-landsholdsmålmand, der står derinde.

Der resterer 15 minutter af kampen. Hvis Danmark vinder med to mål eller mere, sikrer de sig en EM-billet, mens en dansk 2-1-sejr vil tvinge opgøret ud i en nervepirrende forlænget spilletid.

Redaktionen anbefaler…
1. Kvistgaarden splittet om Maxsø-fremtid
2. Brutalt: Brøndby-fan fik kraniebrud og brækkede armen på Sydsiden efter uenighed om Vallys-behandling
3. Anklaget for brutalt overfald: Alpha tager stærkt afstand
4. Stålfast Salech vil retur til Brøndby IF efter HB Køge-ophold
5. Arsenal i kontakt med Lindstrøm: Koster 144 millioner kroner