1964

Stort tilbud til Ohi i 11. time

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Ohi Omoijuanfo fik et voldsomt tilbud kort inden afrejse til Danmark, hvor han kunne have tjent flere penge, mens Røde Stjerne kunne have scoret en højere transfersum. Det fortæller Carsten V. Jensen.

Brøndby IF fik endelig hentet Ohi Omoijuanfo til klubben, da de blå/gule kunne offentliggøre købet af ham omkring et døgns tid før transfervinduets afslutning. 8,5 millioner kroner betalte Carsten V. Jensen for den norske angriber, der ifølge eget udsagn blev presset ud af den serbiske klub.

Det kunne dog være endt med et helt andet skifte for angriberen, fortæller Carsten V. Jensen i et interview med Brøndby TV. Kort inden kontraktunderskrivelsen på den københavnske Vestegn, blandede en anden klub sig pludselig i kampen om hans underskrift.

Ohi Omoijuanfo havde planlagt at tage flyet fra Serbien til Danmark tirsdag morgen kl. 5.00 for at gennemgå lægetjekket og skrive under med Brøndby IF, men natten til tirsdag kom der en klub med et tilbud til nordmanden. 

Mere i lønningsposen, mens Røde Stjerne kunne have fået en transferpris på omkring 50-75 procent mere, end de nu fik. Men den 28-årige angriber havde på det tidspunkt besluttet sig for, at han ville til Brøndby IF, og derfor fejede han buddet væk og skrev under på en tre-årig aftale på Vestegnen.

Carsten V. Jensen afslørede i interviewet ikke, hvor buddet kom fra.

BRØNDBY IF’S VILDE DEADLINE DAY – LÆS DE MEST POPULÆRE ARTIKLER FRA TRANSFERFESTEN HER!
1. SE BILLEDET: Vallys ankommet til Brøndby Stadion
2. Så vild er Vallys’ kontrakt i Brøndby IF
3. Brøndby IF og Durmisi var i dialog
4. Vallys: Nej, jeg har ikke stået på Sydsiden som barn
5. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen