1964

Varm på Brøndby-skifte: Wass har VM i tankerne

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Daniel Wass ved, at det kræver spilletiden at komme til VM, og derfor kan et skifte til Brøndby IF være interessant for ham, erkender han selv.

Brøndby IF vil gerne slå kløerne i Daniel Wass, som siden sit januarskifte til Atletico Madrid blot har spillet 45 minutters klubfodbold på ligaplan.

Læs også: Transferkup i Superligaen: ‘Brøndby har virkelig sovet i timen’

 Den 33-årige dansker har dog spillet de seneste to træningskampe for Atletico Madrid, men der er udsigt til, at han bliver reservespiller for nyindkøbte Nahuel Molina.

Det er Daniel Wass opmærksom på, og hvis han ikke får meget spilletid i efteråret, frygter han for sin VM-plads.

– For at være med landsholdet skal man spille fodbold. Helst hver weekend. Det er, hvad det er. Om jeg spiller det ene eller det andet sted, betyder ikke så meget, tror jeg. Men det betyder noget at spille, siger han i et interview med TV2 Sport.

Daniel Wass er i øjeblikket fast mand på det danske landshold, men et helt år uden kontinuerligt klubfodbold, kan blive afgørende for hans landsholdsskæbne.

Ifølge B.T.’s journalist Farzam Abolhosseini har Daniel Wass og Brøndby IF forhandlet de personlige detaljer på plads i en aftale, men endnu mangler klubberne at blive enige.

I interviewet erkender Daniel Wass, at det er smigrende, at der er så konkret interesse fra Brøndby IF, men han lader sine agenter om rygterne:

– Det er altid dejligt med interesse. Jeg kan ikke sige så meget om det, for jeg ved ikke så meget. Min agent må tage sig af resten, men jeg er glad for interessen.

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF