1964

Vemodig Maxsø forlader Vestegnen: Tak til Brøndbys fans

Brøndby IF - Ob 2-0

Andreas Maxsø er glad og beæret over, at han nåede at få lov til at spille for Brøndbys fans. Han nævner derudover mesterskabet som højdepunktet i hans tid på Vestegnen.

Alt godt har en ende. Sådan er det med alt i livet, og sådan er det også med Andreas Maxsø og Brøndby, efter midtstopperen fredag aften har forladt klubben.

Brøndby-anføreren har skrevet kontrakt med Colorado Rapids, og den 28-årige stopper får dermed endelig opfyldt sit ønske om at få et nyt, spændende fodboldeventyr.

Men det er ikke uden følelser, at han takker af på Vestegnen, for Brøndby er kommet langt ind under huden på anføreren. Og især klubbens fans.

– Tak til alle klubbens fans for opbakningen til mig og holdet gennem de seneste tre år. Det har virkelig været fantastisk for mig at opleve, siger han til klubbens hjemmeside.

Andreas Maxsø førte Brøndby til et sensationelt mesterskab i foråret 2021, og han er ikke i tvivl om, at det var det absolutte højdepunkt i hans mere end tre år i klubben.

– Jeg er stolt over at have stået i spidsen for et hold, der genvandt mesterskabet. At fejre et mesterskab med Brøndby IF efter så mange år… Det er helt klart højdepunktet, siger han også.

Andreas Maxsø kom til Brøndby i efteråret 2019 efter mindre succesfulde ophold i udlandet, men hans ambition har hele tiden været at komme videre.

Og det sker nu.

Han fortsætter nemlig karrieren i MLS, hvor han har fået en kontrakt på tre år i Colorado Rapids, men parterne har option på yderligere et år.