1964

Efter snak om salg: Alpha har fået løfte fra Jan Bech Andersen

Brøndby IF - Ob 2-0

Alpha-medlemmerne Nicklas Lagerstorf og Nick Sørensen fortæller i den seneste Mediano-udgave, at de har fået et løfte af Jan Bech Andersen i forbindelse med det mulige salg af Brøndby IF.

Alpha er stor modstander af, at Brøndby IF er på vej på udenlandske hænder, efter Jan Bech Andersen kraftigt overvejer at sælge aktiemajoriteten til den amerikanske forretningsmand, David Blitzer, der er bedst kendt for sit arbejde i Blackstone.

På vandørerne på Vestegnen har det forlydt, at en gruppe fra Alpha derfor har ventet ude foran Brøndby Stadion efter et møde for at ytre deres frustration over for Brøndby-bossen. Det er korrekt, afslører Alpha-medlemmerne Nicklas Lagerstorf og Nick Sørensen, da de gæstede Medianos studie i torsdag.

– Det var efter et af vores fan-møder med Jan. Da vi første gang begyndte at høre rygterne, var folk rigtig bekymrede, og derfor fremlagde vi bekymringen for Jan, siger Nick Sørensen og tilføjer:

– Han lovede os nogle ting, som vi håber, at han holder i sidste ende. De ting skulle resten af gruppen også høre fra manden selv i stedet for fra os, så det var derfor, slår Alpha-medlemmet fast i podcasten.

Nicklas Lagerstorf, som også er flittig med megafonen på Brøndby Stadion, fortæller, at det var helt udramatisk, og at Jan Bech Andersen faktisk synes om det.

– Det kunne Jan godt lide. Han stod foran omkring 60 Alpha-medlemmer, og det synes han, var en fed løsning, siger han, inden vært Gisle Thorsen spørger, hvad der blev lovet fra Brøndby-ejeren.

– Det tænker jeg, at vi holder internt, lyder det fra Alpha-medlemmerne, som i podcasten også løftede sløret for, at de havde fremsendt et forslag til Jan Bech Andersen i forhold til en fremtidig ejer. Det kan du læse her.

Læs også: Mulig kæmpestraf: Brøndby kan risikere at miste udebanefans resten af sæsonen

Redaktionen anbefaler:
1. David Blitzers opkøb af Brøndby IF trækker ud
2. Ny FCK’er: God chance for, at jeg var endt i Brøndby
3. Kvistgaarden splittet om Maxsø-fremtid
4. AGF straffer talent efter racisme mod Brøndby-spiller
5. Albrechtsen: Sydsiden over Sektion 12