1964

Vild transferdag: Få alle rygterne samlet her

broendby-if-2048x1366

Der er tryk på kedlerne i Brøndby IF, hvor der skal lukkes et par afgørende transfers, inden transfervinduet klapper i om lidt over et døgn. Få dagens overblik over rygterne omkring de blå/gule i denne artikel.

Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen har haft store problemer på transfermarkedet denne sommer, og derfor løber han ekstra hurtigt i disse timer, hvor de sidste handler skal lukkes.

Med blot lidt over et døgn tilbage af transfervinduet mangler Brøndby IF at få addresseret flere offensive problemer, mens man også er på jagt efter en venstreback efter skaden til Blás Riveros.

Denne tirsdag har været hektisk, og der har været mange Brøndby-rygter. Så mange, at det kan være svært at holde overblikket, men broendbyforfan.dk hopper op i helikopteren og tager det store kig på dagen før deadline-day.

MEGET tæt på Ohi Omoijuanfo

Tidligt i morges forlød det, at Brøndby IF var blevet enige med Røde Stjerne om en overgangssum for Ohi Omoijuanfo, efter serberne havde accepteret Carsten V. Jensens bud på cirka 7,5 millioner kroner.

Senere kunne norsk TV2 erfare, at angriberen ville få en tre-årig kontrakt i Brøndby IF, og om eftermiddagen poserede han så i sin nye trøje – dog uden Brøndby IF endnu havde meldt noget officielt ud.

Flot millionbud på Randers-talent

Brøndby IF ønsker også unge spillere med et stort talent og videresalgspotentiale, hvorfor man afsendte et bud på omkring 7,5 millioner kroner for Randers FC-spilleren, Filip Bundgaard.

Det var B.T., der skrev om millionbuddet, men Ekstra Bladet pillede kort efter den historie fra hinanden, da de skrev, at midtbanespilleren havde besluttet sig for at blive i Randers FC, hvor han håber at kunne få forlænget sin nuværende kontrakt.

FC København udfordrer Brøndby IF i Christian Sørensen-jagten

Brøndby IF har ifølge B.T. fået et bud på omkring 3,5 millioner kroner afvist for Viborg FF’s venstreback Christian Sørensen, som har to år tilbage af sin aftale med de grønblusede fra det midtjyske.

Carsten V. Jensen har fået en modpris på omkring det dobbelte, men det lader til at være for højt. I mellemtiden har FC København lagt et bud ind på fire millioner kroner, og de håber dermed at kunne overhale Brøndby IF i kampen om den 30-årige dansker.

Vallys overvejer Brøndby IF’s mange millioner

Nicolai Vallys har længe været kædet sammen med FC København, men Brøndby IF er vedholdende og meget seriøse i deres interesse for Silkeborg-profilen, som har fået et lukrativt tilbud sendt sin vej.

bold.dk erfarer, at Brøndby IF har tilbudt ham en årsløn på mellem fem og seks millioner kroner, mens B.T. rapporterer om et accepteret transfertilbud på hele 20 millioner kroner. 

Adam Sørensen spøger også

Brøndby IF har også set sig lune på Lyngby BK’s unge venstreback Adam Sørensen, og Carsten V. Jensen har fundet seks millioner kroner frem til at finansiere ham.

Det er midlertidigt ikke nok, men alligevel er Lyngby BK gået på jagt efter Marc Dal Hende, hvilket kan åbne op for, at de kongeblå kan slippe den angrebslystne venstreback til Brøndby IF.

Onsdag venter den store deadlineday, så følg med på broendbyforfan.dk, hvor der vil være en tæt transferdækning hele dagen frem mod midnat.