1964

Vilde Brøndby-byture midt i nedrykningskamp: Smidt ud af LA Tequila Bar

Brøndby IF - Ob 2-0

Den tidligere Brøndby-spiller, Martin Albrechtsen, fortæller, at de blå/gule spillere prioriterede mandagsbytur midt i den famøse nedrykningskamp i 2012/2013-sæsonen. Det kostede blandt andet en karantæne på LA Tequila Bar. 

Brøndby IF var på vej mod en sensationel nedrykning i sæsonen 2012/2013, hvor klubben også flirtede gevaldigt med konkurs – men klubben overlevede i sidste runde ved at slå AC Horsens med 0-1 på et mål af Lebogang Phiri.

Det var en turbulent tid på den københavnske Vestegn, og klubbens spillere viste heller ikke just professionalisme af højeste karat.

Det fortæller klubbens tidligere midtstopper, Martin Albrechtsen, da han fredag gæstede bold.dk-podcasten ‘FART PÅ’ med den tidligere Superliga-spiller, Martin Svensson, i værtrollen.

– Vi havde en del mandagsfester i den famøse nedrykningssæson, hvor jeg prøvede at tage stafetten og samle folk til noget hygge, indleder Martin Albrechtsen i podcasten.

Det var dog ikke bare stille og rolig mandagshygge. Martin Albrechtsen indikerer, at der blev drukket relativt tæt disse mandage – og én af mandagene glemmer han sent.

– Vi sad på en café, som lukkede ved midnat, og så tog vi på LA Bar, som var en af de få, der havde åbent om mandagen. Vi havde så stadig fem-seks flasker fra den anden cafe, og det skulle ikke smides ud, siger han og fortsætter:

– Jeg fik Patrick da Silva til at tage flaskerne ind under jakken og med in på LA Bar, og så købte vi 10 eller 20 dåser Red Bull, fordi vi havde flaskerne.

Patrick da Silva havde lagt flaskerne under en bænk i stueetagen, og da Martin Albrechtsen ville hente dem, gik det helt galt for det festende Brøndby-hold.

– Da jeg vendte mig rundt, gik jeg direkte ind i en dørmand. Jeg skyndte mig så at løbe op af trapperne og sagde, at ‘jeg tror, at vi bliver smidt ud nu’.

Korrekt iagttagelse fra Martin Albrechtsen. Brøndby-spilleren blev nemlig præsenteret for en karantæne på LA Bar, fortæller han videre i podcasten, som kan høres i sin fulde længde her.

I bold.dk-podcasten spørger den anden vært, Mikkel Beckmann, som ligeledes er tidligere Superliga-spiller, hvorvidt spillerne ikke var bange for at blive ‘opdaget’ midt i en tæt nedrykningsstrid.

– Vi havde fri tirsdag, haha… Ej, der var lidt på et tidspunkt, hvor vi skulle forklare, men det var selvfølgelig heller ikke hver mandag. Måske en fire gange i den halvsæson.

Martin Albrechtsen spillede i Brøndby IF fra 2012 til 2017, inden han var en kort periode i AC Horsens, inden han trappede ned og skiftede til Avarta. I dag spiller han for Værebro i en alder af 42 år.

Redaktionen anbefaler…
1. Ni spillere kan forlade Brøndby IF: Profilerede navne står foran kontraktudløb
2. Stort drama: Alpha overvejer at nedlægge sig selv
3. Brøndby IF tæt på at blive solgt: Men Jan Bech bliver
4. Retssag mod Riveros: Ekskæresten kræver stort beløb
5. Arsenal i kontakt med Lindstrøm: Koster 144 millioner kroner