1964

Vilde Vallys scorede tre: Brøndby ydmygede AC Horsens efter pausen

Brøndby IF - Randers FC 2-2

Brøndby kørte over AC Horsens efter pausen og sikrede en sejr på hele 5-2. Nicolai Vallys scorede hattrick, mens også Daniel Wass og Ohi Omoijuanfo kom på tavlen.

Søndag aften blev der igen fløjtet op til Superliga-bold på Brøndby Stadion, da de blå/gule bød AC Horsens velkommen.

Det var den første officielle kamp for cheftræner Jesper Sørensen, som gav debut til lejesvenden Frederik Winther og nyindkøbte, Håkon Evjen.

Brøndby fik en flyvende start på kampen og sad på alt spillet, inden Nicolai Vallys efter en halv times spil sendte hjemmeholdet foran 1-0 med en scoring tæt under mål.

Kort efter leverede AC Horsens dog et chok-comeback, da et selvmål for Joe Bell udlignede stillingen, mens Moses Opondo bragte østejyderne foran med 1-2 i det 45. minut.

Derfor kunne Brøndby gå til pause med en ordentlig pibekoncert sendt i hovedet, men det lod Jesper Sørensen og co. sig ikke ryste af.

Daniel Wass udlignede til 2-2 ti minutter inde i anden halvleg, da han sparkede riposten fra Ohi Omoijuanfo i kassen fra kort afstand.

Og selvsamme Ohi Omoijuanfo kom på måltavlen blot minuttet efter, og så havde Brøndby på ingen tid vendt tingene på hovedet.

Brøndby var i pæn kontrol herefter, og et kvarter før tid kunne Nicolai Vallys skrabe bolden over stregen igen – og Brøndby-profilen var langt fra færdig.

Den 26-årige offensivspiller var nemlig på pletten endnu engang, da han via en assist fra Anis Slimane lukkede og slukkede til slutresultatet 5-2.

Sejren sender Brøndby op på en 8. plads i ligaen. Blot ét point fra top 6.

Relaterede nyheder

Seneste nyt