1964

Vito spøger i Brøndby IF: ‘Jeg ved intet’

sydsiden

Dette er en rygtehistorie

Det forlyder på vandrørerne, at Brøndby IF snakker med Vito Hammershøy-Mistrati, som er havnet ude i kulden i CFR Cluj. Hans far, Miki Mistrati, skriver på sine sociale medier, at han ikke ved noget. Brøndby IF jagtede ham også tidligere på sommeren, inden han forlod Randers FC.

Brøndby IF er på jagt efter forstærkninger til offensiven, og torsdag eftermiddag kunne B.T. afsløre, at klubben var tæt på at lande en forstærkning til den offensive midtbane, hvilket du kan læse mere om her.

Avisen kunne dog ikke sætte navn på spilleren, men på de sociale medier har man kunne læse, at det muligvis er den tidligere Randers FC-anfører Vito Hammershøy Mistrati, som er ude i kulden i sin rumænske klub, CFR Cluj, hvor han blot har spillet i et par måneder siden skiftet fra Randers FC.

Hans far, Miki Mistrati, har også kommenteret spekulationerne på Twitter, hvor han skriver, at han ikke ved noget. Hvis man vil, kan man dog tolke på den emoji, han tilføjer til svaret, for det kunne ligne en, der tilbageholder nogen information og måske ved lidt mere, end der bliver beskrevet.

Vito Hammershøy-Mistrati forlod Superligaen og Randers FC til fordel for den rumænske storklub CFR Cluj i juni, men det har tilsyneladende vist sig at være et for stort spring for offensivspilleren, der har været bænket eller sat helt ud af truppen i de seneste syv kampe.

Den 177 centimeter høje offensivspiller skiftede til den rumænske klub for omkring tre millioner kroner, og i forbindelse med hans skifte skrev Ekstra Bladet, at Brøndby IF også havde forhørt sig i forhold til at lande midtbanemanden.

Dengang valgte Vito Hammershøy-Mistrati dog at realisere drømmen om udlandet, men det er ikke utænkeligt, at Brøndby IF har smidt en føler ud for at høre, hvorvidt han nu kunne have interesse i at skifte til den københavnske Vestegn.

broendbyforfan.dk følger sagen og jagter nye oplysninger i den mulige transfersag. Men endnu er det blot spekulationer, så som det ser ud lige nu, er han fortsat CFR Cluj-spiller, og han har også to år tilbage af sin kontrakt i Rumænien.

Mest læste artikler i de seneste ti dage:
1. Brøndby-bud forventes accepteret: Forhandling om løn pågår netop nu
2. Brøndby IF og Viborg FF i dialog om transfer af Christian S.
3. Kort tid til deadline: Brøndby IF jagter TRE nye forstærkninger
4. Nu skal Brøndby vælge: Helenius og Omoijuanfo koster det samme
5. Pludselig stod Wass på træningsbanen: ‘Ville ikke sætte gang i nogle rygter’