1964

FCK-fans’ demonstration er startet: ‘Benyt ikke Glostrup Station’

Ekstra Bladet skriver, at der er en voldsom stemning på Hovedbanegården, hvor et par hundrede FC København-fans starter demonstrationen mod Divisionsforeningen i Brøndby. Brøndby IF opfordrer klubbens fans til ikke at benytte Glostrup Station i forbindelse med derbyet.

FC Københavns fans har bebudet en såkaldt fredelig demonstration forud for søndagens derby mod Brøndby IF, efter de har fået frataget muligheden for at overvære kampen på Brøndby Stadion.

Demonstrationen startede kl. 10.00 fra Hovedbanegården, og ifølge Ekstra Bladet er der et voldsomt politiopbud, som skal forsøge at kontrollere de vrede FC København-fans og sørge for, at der er god ro og orden frem mod kickoff.

Nu er roen dog brudt. Ekstra Bladet skriver, at der har lydt adskillige råb fra hovedindgangen, mens personer er begyndt at løbe til alle sider.

Politiet skulle have haft fat i personer, der ville deltage i demonstrationen, og nu skulle flere personer med tilknytning til demonstrationen være i heftig diskussion med politiet.

Ekstra Bladet fortæller, at der i øjeblikket er omkring 200 demonstranter med tilknytning til FC København på Hovedbanegården.

Vestegnens Politi bekræfter på deres Twitter-profil, at de er på plads ved demonstrationen, ligesom de naturligvis er det til derbybraget, der begynder kl. 14.00.

Det ventes, at FC Københavns fans vil passere Glostrup Station i forbindelse med demonstrationen, og derfor opfordrer Brøndby IF, at fans fra Vestegnen ikke benytter den station i dag.

Redaktionen anbefaler…
1. Kommentatorer i svime over Jesper Lindstrøm: ‘Out of this world!’
2. Maxsø uafklaret om fremtiden: Holder alle døre åbne
3. Brøndby tænder de røde lamper: Udsolgt mod FCK
4. Medie: Udenlandske klubber lurer på Schwartau
5. Niels Frederiksen: Sebulonsen ramt af lille down-periode