1964

Wagner viser interesse i Brøndby-job

Den tysk-amerikanske cheftræner David Wagner er ikke afvisende for at overtage tøjlerne i Brøndby. Han finder klubben interessant grundet dets historie og størrelse i dansk fodbold, siger cheftrænerens agentbureau.

Det har været småt med rygter om en ny Brøndby-træner, efter klubben i sidste måned valgte at stoppe samarbejdet med cheftræner Niels Frederiksen, der nåede knap 3,5 år i spidsen for de blå/gule.

Torsdag eftermiddag startede rygtebørsen så, da bookmakeren Unibet offentliggjorde en liste med de kandidater, som de vurderede som sandsynlige arvtager for Niels Frederiksen.

Øverst på listen stod David Wagner. Den tysk-amerikanske cheftræner, der tryllebandt hele England i 2017 og halvandet års tid frem, da han og Huddersfield gjorde sit indtog i Premier League.

Siden har han været forbi både Schalke og Young Boys med begrænset succes. Men nu er han altså angiveligt højt på Carsten V. Jensens liste over mulige nye Brøndby-trænere.

Hovedpersonen selv vil ikke afvise, at han kunne være på vej mod et overraskende skifte til Brøndby, for Ekstra Bladet har været i dialog med hans bagland.

Hans agentbureau, Project b, fortæller til avisen, at David Wagner finder Brøndby interessant på grund af klubbens historik og størrelse i dansk fodbold.

Den tidligere Huddersfield-succestræner skulle derfor være åben for at tage en snak med Carsten V. Jensen, såfremt Brøndby-bossen skulle have lyst til det.

Ifølge Ekstra Bladet har parterne ikke været i dialog – endnu. Men noget kunne tyde på, at David Wagner er en profil, som Brøndby finder meget interessant – og interessen er tilsyneladende gensidig.