1964

Wass om krammer til Retov: Vigtigt for ham og holdet

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Daniel Wass er glad på Martin Retovs vegne, efter Brøndby IF vandt søndagens kamp mod Randers efter en dødboldsscoring fra Kevin Tshiembe.

Brøndby IF og dødbolde er et dårligt match.

De blå/gule lukker alt for mange mål ind efter dødbolde, mens der ingen skarphed er på offensive dødbolde, selvom man har en af ligaens skarpeste sparkere i Daniel Wass.

Søndag aften mod Randers FC lukkede Brøndby IF endnu et mål ind efter en dødbold, men til gengæld var der vild forløsning et kvarters før tid på Cepheus Park.

Daniel Wass smækkede et hjørnespark ind til Kevin Tshiembe, der via en Randers-spiller fik kuglen sendt i kassen til 2-3 – og så sikrede Brøndby IF sig tre vigtige point.

Efter scoringen løb assistmageren Daniel Wass direkte ud og krammede assistenttræner Martin Retov, som er den ansvarlige for dødbolde.

Og det var langt fra tilfældigt, at han skulle have lidt kærlighed.

– Det er vigtigt for hele holdet, men især for Martin (Retov red.) at vi scorer på en dødbold, siger han efter kampen til TV3 Sport og tilføjer:

– Vi har lukket nogle dumme mål ind på dødbolde, og vi har ikke scoret selv, så det var dejligt. Både for mig som sparker, men også for Retov, som arbejder hårdt på det, siger den danske landsholdsspiller.

Daniel Wass var derudover glad over, at man fik fuld valuta på en svær udebane i Randers.

– Det er tre gode point på en svær udebane. Randers er er et rigtigt godt hold, så det var tre rigtig, rigtig vigtige point, lyder det videre.

Brøndby IF tager store spring i tabellen efter de tre point, og nu er der kun ét point op til AGF, der indtager 6. pladsen i Superligaen.

Redaktionen anbefaler…
1. Alpha-capo om Vallys-historie: ‘Han må løbe hvorhen, han vil’
2. CV ville ikke stille op til interviews efter skuffelse på hjemmebane
3. Rørt Ohi bemærkede Sydsidens sang og banner: Wow!
4. Sportsaviser frygter for Niels Frederiksens job efter ny skuffelse
5. Niels Frederiksen efter spørgsmål om fremtiden: Glad for at være her