torsdag, juni 13, 2024

Om os

broendbyforfan.dk - dit Brøndby-medie

“Brøndby er Danmarks største klub og har Danmarks bedste fans. Derfor fortjener de den bedste dækning.”

Vores mission

broendbyforfan.dk stræber efter at skabe en hjemmeside fyldt med spændende, interessante og oplysende artikler, som alle har relevans for personer med et gult og blåt hjerte. Missionen er, at du kun behøver ét site, når du vil læse nyheder om Brøndby IF.

Om vores nyheder

broendbyforfan.dk vil samle alle Brøndby-nyheder på ét site, og vi vil favne så bredt som muligt. Derfor vil du både se artikler fra klubbens, fra spillernes og fra fansenes synspunkt. Mediet er uafhængigt af Brøndby IF

Vi blev stiftet på en sommerdag i juli 2022

Og siden den dag har vi produceret mere end 1000 artikler og haft over fire millioner sidevisninger. Vi vil fortsætte og skrue op for dækningen dag efter dag. 

Kontakt os!

kontakt@broendbyforfan.dk

CVR: 43387138

Bliv partner eller annoncør

Det kræver økonomi at drive en hjemmeside, der hver dag er i bevægelse. Derfor søger vi aktivt samarbejdspartnere eller annoncører, som ser en værdi i at få reklameplads på vores hjemmeside. Den økonomi, som dette generer, vil blive brugt til at videreudvikle hjemmesiden, så der hele tiden kan tages skridt i den rigtige retning, og derved vil du på sigt få endnu mere for dine reklamekroner.

broendbyforfan.dk kan tilbyde dig og din virksomhed attraktive reklamespots på hjemmesiden og muligheden for at nå ud til et bredt publikum. 

broendbyforfan.dk sælger flere forskellige partnerskaber, så der både er til dem med et større budget, men også til startup-virksomheden, der har et begrænset annoncebudget. Hiv fat i chefredaktør Jesper Dall på kontakt@broendbyforfan.dk, hvis det har interesse for dig.